Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


28 oktober 2020 - Hasselt en online

De Vlaamse overheid, VOKA Limburg en verscheidene toonaangevende private partners uit het werkveld nodigen u uit om deel te nemen aan deze interactieve talkshow over boeiende topics rond elektronische facturatie. 

Werkt u voor een middelgrote of grote organisatie dat al een weg heeft afgelegd in de digitalisering van het facturatieproces? Misschien werkt u in een internationale context die uw facturatieproces compliceert?  Vindt u dat u te weinig e-facturen ontvangt of kan versturen? Wilt u uw klanten en leveranciers motiveren om massaal voor deze digitale manier van facturatie te kiezen? Wilt u e-orders ontvangen of verzenden? 

Deze talkshow brengt u op een dynamische manier in contact met een panel van deskundigen. Zij geven u een overzicht van de huidige mogelijkheden en uitdagingen in dit domein, en  gaan graag in discussie met u of geven antwoord op uw vragen. Noch de complexiteit van de facturatieprocessen, noch de complexiteit van de Europese context worden hierbij uit de weg gegaan. 

Dit is een event dat u online of live kan bijwonen. Vanzelfsprekend gebeurt deze talkshow in een context die coronaproof is.

Waarom deze sessie live bijwonen? 

Het facturatieproces zijn soms zo complex dat u wellicht uw vraag graag live stelt en beantwoord ziet.
U kunt verschillende experten uit de private en publieke sector ontmoeten die u op weg kunnen helpen,  en bovendien uw netwerk versterken.

Voor de live aanwezigen voorzien we een extra uur de tijd om vragen te stellen en in discussie te gaan binnen een veilige context. Let op. Deze live plaatsen zijn dan uiteraard ook beperkt.
Woensdag 28 oktober van 10 tot 12u.

Deel 1  10-10u50

 • Digitalisering, een dynamische e-invoicingmarkt én PEPPOL
  Philip Bogaert, VOKA
  Johan Van Steelandt, Vlaams e-invoicingteam
  Lien Wauters-Van der Taelen, Vlaams e-invoicingteam
  Dirk Willekens, GS1.


 • Naar 100% e-facturen
  Het ambitieuze e-invoicing project van De LIJN
  Karen Briers, hoofd SSC crediteurenboekhouding De Lijn

 • Nieuwtjes van de dag
Pauze 10u50 - 11u10

Deel 2. 11u10 – 12 u

 • E-invoicing in de Vlaamse ziekenhuizen
  UZ Gent
  Bernard en Ivan Vanhacht, van Arco
  GZA Ziekenhuizen
  Philippe Derveaux, ERP-coördinator 
 • Telenet kiest voor PEPPOL e-invoicing
  Michel Gillis, Ad Valvas

Deelnemende partners bij dit event
GS1, Ad Valvas, GZA Ziekenhuizen, Arco, De Lijn

(Geïnteresseerde private partners voor e-facturatie en Peppol werden in het verleden reeds meerdere malen opgeroepen om zich kenbaar te maken. Indien u meent hiervoor in aanmerking te komen, kunt u dit steeds melden op e.procurement@vlaanderen.be )

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.